Novak Djokovic vs. Cameron Norrie 8/7 “Kan hemmahoppet…

Novak Djokovic vs. Cameron Norrie 8/7 "Kan hemmahoppet…

SpelTorsten

Regerande mästaren Novak Djokovic hade det allt annat än enkelt i kvartsfinalen mot italienaren Jannik Sinner. Efter att ha legat under 0-2 i set växlade mästaren upp tempot och vände till 3-2.

Cameron Norrie, har ett fantastiskt år bakom sig och står nu i semifinal mot en av världens bästa genom tiderna, Novak Djokovic. Den vänsterhänta britten som är född i Sydafrika och uppväxt på Nya Zeeland har en helt makalös säsong bakom sig och spelat glimrande tennis. Det är ingen tillfällighet att han är i semifinal i Wimbledon och tror han kommer stå upp bra mot Djokovic denna fredag förmiddag.

Båda två kommer från en 3-2 vinst och fick kriga in i det sista för att komma till denna semifinal. Båda två har varit ruskigt bra stundtals men det har kommit luckor i matcherna och det är därför jag väljer ett överspel här på över 30.5 games. Eftersom jag tror Norrie kommer stå upp bra så är det inte omöjligt att det blir ett tie break, då kan spelet sitta även om någon förlorar i raka set då de spelar bäst av fem i en Grand Slam som Wimbledon är för er som inte följer tennis till vardags.

SPELET

Över 30.5 Games i matchen.5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Över 30.5 Games i matchen. på Pinnacle