Novak Djokovic vs. Nick Kyrgios 10/7 “Tennisens “Bad Boy”…

Novak Djokovic vs. Nick Kyrgios 10/7 "Tennisens "Bad Boy"…

SpelTorsten

Då Rafael Nadal fick hoppa av Wimbledon på grund av sin skada i magen så fick Nick Kyrgios W.O till finalen och där möter han alltså den fenomenala Novak Djokovic som jagar sin 21:a Grand Slam titel och vill givetvis försvara sin titel här på brittiska öarna.

Nick Kyrgios gick som sagt vidare automatiskt när Rafael Nadal var tvungen att dra sig ur och har fått två dagar extra vila vilket är gott för axeln han har haft problem med. Han har spelat helt fantastisk tennis dessa två veckor och skulle kunna säga att han är i sitt livs form. Hans servar är precisa, han varierar slagen otroligt bra och har hittat siktet med sin kraftiga forehand. Kyrgios har aldrig varit i en Grand Slam final och jag tror det blir allt för tufft för honom att stoppa Djokovic från att ta sin 21:a Grand Slam titel och knappa in på Rafael Nadal som har samlat på sig hela 22 st.

Novak Djokovic hade inga problem att ta sig vidare från sin semifinal mot britten Cameron Norrie. Visserligen förlorade han första set 6-2 och det såg skakigt ut fram till mitten av andra set då det lossnade för världsettan som sedan körde över britten. Det har stundtals sett helt strålande ut för serben men har hamnat i dåliga perioder genom matcherna i turneringen något som inte får hända mot en farlig spelare som Nick Kyrgios.

Jag har några units på Nick Kyrgios som vinnare till 8 gånger pengarna innan han fick W.O till finalen, ett spel som var rent på värde och tror egentligen inte att Kyrgios kan rå på Djokovic men jag tror absolut att han är kapabel till att pressa fram ett tie break och vinna ett set. Då tycker jag att ett överspel är på sin plats i denna match. Linan ligger på 38 games och är absolut spelbart. Inget maxbet men medel insatts. Kyrgios har fått vila extra, är i sitt livsform och älskar underlaget. Djokovic har i sin tur inte förlorat på gräs på 21 matcher och gått obesegrad tre år på underlaget, riktigt imponerande faktiskt och mycket talar för att Djokovic drar längsta strået även här men ska inte räkna ut Kyrgios och jag tror vi får en hyffsat jämn match ändå.

SPELET

Över 38 games AH5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Över 38 games AH på Pinnacle