Novak Djokovic vs. Tim Van Rijthoven 8/7 “Kan hemmahoppet…

Novak Djokovic vs. Tim Van Rijthoven 8/7 "Kan hemmahoppet…

SpelTorsten

Tim Van Rijthoven tog världen med storm när han gick och slog Daniil Medvedev i finalen i Hertogenbosch för några veckor sedan när han vann sin första ATP turnering.

Djokovic behöver nog ingen längre presentation. Det är en av världens bästa tennis & idrottsmän som någonsin vandrat på denna jord. En helt orolig karriär bakom sig och jagar sin 21:a Grand Slam titel här i Wimbledon. Många anser honom som den bästa genom tiderna men det är en annan debatt.

Van Rijthoven däremot är inte så känd och slog igenom för några veckor sedan när han gick och vann en ATP titel på gräs och är absolut ingen vi ska räkna bort helt mod Djokovic. Han har en riktigt vass serve och en backhand som är perfekt för gräs, kan absolut pressa Djokovic i någon av de första seten. Bra värde på att det blir tie break här.

Djokovic är bäst i världen påstår returnera serve och spelar ut de flesta på touren en dålig dag men här vill jag ändå påstå att van Rijthoven om han inte har en allt för dålig serve dag kan pressa Djokovic till minst ett tie break. Tycker att två gånger pengarna är riktigt fint för det men går in lite mjukt med 4/10 i insatts då det ändå är Djokovic på andra sidan nät. Van Rijthoven har sett riktigt bra ut denna sommar och blir spännande att följa honom vidare och se om han kan uppnå liknande resultat på hårt underlag.

SPELET

Över 31 Games4/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Över 0.5 Tie breaks i matchen på LeoVegas