Paula Badosa vs. Petra Kvitova 2/7 “Rutinen avgör och det…

Paula Badosa vs. Petra Kvitova 2/7 "Rutinen avgör och det…

SpelTorsten

Tycker bolagen är generösa med oddset här på den tvåfaldiga mästaren av Wimbledon, Petra Kvitova från Tjeckien. Hon har prickat formen perfekt och ska vinna denna matchning enkelt på gräs med sin rutin från tidigare mästerskap.

Paula Badosa är riktigt bra och är inte rankad fyra i världen utan anledning men har främst sina framgångar på hårt underlag och grus, när det kommer till gräset så är Kvitova den självklara vinnaren. Hon har vunnit denna turnering två gånger redan även om det börjar bli några år sedan (2011 & 2014) och har större rutin än sin spanska motståndare.

Petra Kvitova kommer in till Wimbledon i strålande form och vann uppvärmnings turneringen veckan innan och spelar riktigt bra tennis om dagen och ska vinna denna match. Såg att oddset gått upp vilket är oförståeligt så jag nyper till. Hon har slagit en hel del bra grässpelare senaste veckorna så det bådar gott.

Kvitovas rutin och säkerhet i bollväxlingarna kommer bli avgörande här och så länge inte Badosa servar som en gudinna så ska det vara klart på två set.
Att Kvitova befinner sig på en sjunde plats på totalt inspelade pengar av damerna genom tiderna säger en hel del om hennes kvalitéer och här blir hon numret för starkt för den unga spanska talangen och det blir den rutinerade tjeckiskan som tar sig till den fjärde rundan av årets Wimbledon.

SPELET

Petra Kvitova -1.5 games.8/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Petra Kvitova -1.5 games på Pinnacle