Peter Wright vs. Dimitri van den Bergh 21/7 “MAXBET:…

Peter Wright vs. Dimitri van den Bergh 21/7 "MAXBET:…

SpelTorsten

MAXBET: Då är det dags för kvartsfinaler i årets World Matchplay och jag har hittat ett riktigt fint spel som är givet MAXBET när förra årets finalister och vänner möts.

Första MAXBETET för turneringen är här och det är riktigt bra. Betway är ute och cyklar och ligger riktigt lågt. Det är nämligen att Peter Wright kommer snitta över 97 på tre pilar. Det är riktigt generöst med tanke på att han i denna tävling senaste tre åren klarat linan hela TOLV gånger på rad, riktigt imponerande och vi går för 13 i rad.

Wright var illa ute mot Ratajski i förra omgången då han tappar en komfortabel 7-3 ledning till 7-7 och matchen gick till “övertid” där han till slut lyckas bryta Ratajski och kasta hem segern 13-11. Wright är en av tourens bästa 180 kastare vilket är en fördel här. Det som kan ställa till det är att sätta avsluten men den här veckan har han varit i normal nivå även där och när han nu möter kompisen van den Bergh räknar jag med bra och bekväm dart. De känner varandra gott och kan kasta avslappnat.
När pandemin kom i mars 2020 var nämligen van den Bergh kvar i England och fick bo hemma hos Peter Wright så de har kastat mycket dart mot varandra och är helt säkert en av anledningarna till van den Bergh framfart de senaste åren.

Det är svårt att spå en vinnare i den här matchen då båda är i riktigt bra form. Har även van den Bergh som vinnare av kvartsfinal och vinnare av turneringen så känner inget behov att spela på vinnare här heller när vi har ett så bra spel i snitt spelet på tre pilar. Givet maxbet och imorgon kväll klockan nio kör vi!

Startar 21:00

Peter Wright över 96.5 i snitt på tre pilarMAXBET: 10/10 Units investerasSpelet läggs på Bet365

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.

Spela Peter Wright över 96.5 i snitt på tre pilar på Bet365