Peter Wright vs. Gerwyn Price 14/4 “Världsettan mot…

Joe Cullen vs. Gerwyn Price 31/3 "Ett odds som måste synas"

SpelTorsten

Som vanligt på torsdagar är det Premier League of darts och det är världsettan Peter Wright som tar emot världstvåan Gerwyn Price.

Gerwyn Price har som sagt problem med en fraktur i armen, samma arm som han kastar med och är alltså inte 100%. Det måste synas när han möter världsettan Peter Wright. Det är i normala fall jämna matcher mellan dessa två kastare, precis som det ska vara mellan ettan och tvåan i världen men jag måste helt enkelt syna detta och spela Peter Wright. Han börjar dessutom med pilarna och är inte världsetta utan grund.

Gerwyn Price har inte läkt från sin skada i kastarmen där han ådrog sig en fraktur för några veckor sedan och har fortfarande problem med kontinuiteten i sitt kastande.

Peter Wright har inte den bästa formen om dagen ska tilläggas men han har i alla fall ingen skada i den hand han kastar med och ska vinna detta möte denna torsdag. Han är favorit att vinna men till det klena oddset 1.72 så jag väljer att spela ett handikapp spel här. För den vågade kan man spela -2.5 som är spelbart med tanke på förutsättningarna. Gerwyn Price är pressad att börja vinna matcher här i Premier League of darts om han ska kunna placera sig bland de fyra bästa i totalen och få en av de fyra semifinalplatserna samtidigt som Wright ligger på en stabil tredjeplats och inte har samma press. Är en del pengar i detta ligaformat annars tror jag att Gerwyn Price hade vilat oftare än vad han gjort faktiskt.

Vad talar för spelet?

✅ Gerwyn Price sliter fortfarande med sin skada i kastarmen.✅ Peter Wright börjar med pilarna (otrolig fördel i detta korta format bäst av elva).

SPELET

Peter Wright -1.56/10 Units investeras.Spelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

//@SpelTorsten (Twitter)

Spela Peter Wright -1.5 på Betway