Powerplay idag » onsdag 6 april 2022 » Analys & Tips

Powerplay idag » Tisdag 29 mars » Tips, Förslag & Resultat

5. Halmstad – Nybro 12
Den tredje kvalseriematchen. Halmstad lyckades ta sig hela vägen från vårserien till Kvalserien, medan Nybro vann AllEttan Södra och inte behövde göra en lika lång resa i Hockeyettan-slutspelet. Hammers drar vinning av att inte ha någon press på sig och slå ur underläge. Det är långt ifrån omöjligt att Halmstad rubbar Vikings. Ytterligare en mycket oviss match där känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

6. Rapperswil – Davos 1X
Match i det schweiziska slutspelet. Rapperswil är illa ute efter att Davos har tre raka vinster. Rapperswil är dock i grunden ett väldigt bra lag och hemmaplansfördelen väger tungt. Det är mycket möjligt att hemmalaget studsar tillbaka och 1X lär räcka.

7. Storhamar – Stjernen 1
Sammandrabbning i det norska slutspelet. En jämn matchserie där små marginaler har avgjort hittills. Storhamars hemmaplansfördel väger tungt och här ligger en etta i luften.

8. Washington – Tampa Bay 1X2
Powerplay-kupongens enda NHL-match. Det är inte några topplag som möts, men utan tvivel bra lag. Mycket svårtippat. Tampa Bay har vunnit de senaste mötena lagen emellan, men det har varit jämna tillställningar. Tampa är formsvaga, men det är å andra sidan Washington också. Här ryker den sista helgarderingen.