Powerplay idag » torsdag 28 april 2022 » Analys & Tips

Powerplay idag » Tisdag 29 mars » Tips, Förslag & Resultat

5. Columbus – Tampa Bay 1X2
En av fyra NHL-matcher på torsdagens Powerplay-kupong. Columbus får det tufft. Tampa Bay har gjort en mycket bättre säsong än Columbus och hemmalaget är dessutom formsvaga. Columbus besitter dock en hög högstanivå och spelvärdet på 1X är mycket bra. Minst en hemmapoäng ligger i luften. Även här blir det en helgardering.

6. New York Islanders – Washington 12
Det är upplagt för en rysare i New York. Washington har gjort en bättre säsong än Islanders hittills. New York Islanders vann emellertid det senaste mötet lagen emellan och hemmaplansfördelen betyder en del. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

7. Minnesota – Calgary 1X2
Powerplay-kupongens mest svårtippade tillställning. Det är två väldigt skickliga lag som möts. Visst – Calgary har vunnit de senaste mötena lagen emellan och besitter ett psykologiskt övertag, men Minnesota är ett lag som i grunden är minst lika bra som Flames. Det är svårt att hitta spelvärde och här ryker den sista helgarderingen.

8. Colorado – Nashville 12
Två formsvaga lag drabbar samman. Colorado jagar revansch efter förlusterna i de två senaste mötena lagen emellan. Hemmalaget har i grunden ett snäppet bättre spelarmaterial och det är mycket möjligt med revansch. Det finns dock mycket kvalitet i bortalaget och spelvärdet på en tvåa är riktigt bra. Känslan är att 12 kommer sitta.