Rögle-Brynäs 17/9 “Extremt starka på hemmais”

Rögle-Brynäs 17/9 "Extremt starka på hemmais"

SweHockeyBets

SHL-premiären 22/23 är ÄNTLIGEN här. Vi bjuds på hela sju matcher under lördagen, men i det här speltipset riktar vi blickarna mot Ängelholm – där Rögle tar emot Brynäs.

Besvikelsen har fått lägga sig i Ängelholm efter att man genomfört ett tamt slutspel och åkt ut mot Färjestad i den sjätte semifinalen. Man har fått behålla stora delar av stommen, men har också tappat en del namn, däribland Leon Bristedt.

På nyförvärvsfronten hittar vi bland annat två spännande namn i Kim Rosdahl och Riley Sheen. Den förstnämnde öste in poäng tillsammans med Patrik Karlkvist och Fredrik Olofsson i Oskarshamn, medan Riley Sheen gjorde över 40 mål i den tyska ligan.

Sedan tidigare har man kvar Anton Bengtsson, Adam Tambellini, Daniel Zaar och Dennis Everberg, spelare som håller fem plus på den här nivån. Rögle kommer med andra ord att bli en stark titelutmanare även i år.

I premiären tar man emot Brynäs, ett Brynäs som satsar stort på att återigen blanda sig i toppstriden. Johan Larsson, Anders Lindbäck, Hannes Björninen, Niklas Friman, David Sklenicka och Johannes Kinnvall är starka namn och kommer att stärka Brynäs, men frågan är hur lång tid det tar innan laget kommer ihop till en stark grupp.

Rögle är oerhört hemmastarka inför sin fanatiska publik och alltid starka i premiären. Faktum är också att man vunnit de senaste sex hemmamatcherna mot Brynäs i SHL, vilket är en faktor som talar starkt för vårt spel.

För hela 1.80 gånger pengarna på Röglevinst i en hemmapremiär mot Brynäs tvekar jag inte en sekund. 4 units investeras, och så håller vi tummarna för att vi får en pangstart på den här säsongen.

Spela Rögle fulltid på LeoVegas