Rögle-Oskarshamn 31/3 “Seriesegrarna kopplar greppet…

Rögle-Oskarshamn 31/3 "Seriesegrarna kopplar greppet…

SweHockeyBets

Äntligen, äntligen, äntligen är det dags för kvartsfinalerna i SM-slutspelet. Vi tar sikte på mötet mellan Rögle och Oskarshamn, där vi tror att hemmalaget kopplar greppet direkt.

Oskarshamn slog något oväntat ut Leksand i åttondelsfinalen och nu väntar SHL:s seriesegrare Rögle i kvartsfinalen. En matchserie som bara bör kunna sluta på ett sätt. Silvermedaljörerna från i fjol har visat upp en otroligt hög lägstanivå och imponerat stort under säsongen.

Nu inleder man med två hemmamatcher och min känsla är att man kopplar greppet om matchserien direkt i det första mötet. Ett utsålt Catena Arena väntar Oskarshamn, som dessutom kommer med tre tuffa matcher i benen från serien mot Leksand, där man bara fått en dags vila.

Rögle -1.5 känns som ett fint spel till 1.86 gånger degen. Faktum är att ängelholmarna har fin statistik mot Oskarshamn den här säsongen, då man vunnit samtliga fyra möten lagen emellan den här säsongen.

Lägg därtill att man har 13 raka segrar och ni förstår nivåskillnaden på de här två lagen. Nu är det dessutom slutspel och jag förväntar mig att skåningarna skruvar upp nivån ytterligare.

4 units investeras i spelet. Lycka till vid rygg!

Spela Rögle -1.5 på Betsson