Säsongens match i Championship 3/5 “Lerma återfinns i gula…

Säsongens match i Championship 3/5 "Lerma återfinns i gula…

Sanels Hörna

The Championship står inför sitt avgörande. Fulham tog första biljetten till Premier League. Andra platsen står mellan Bournemouth och Nottingham, lag som mycket lägligt möts ikväll. En direkt avgörande match om en plats i finrummet och massa miljoner i klubbkassan. Jag tror på tufft spel och kort. Spelet blir att Bournemouths Jefferson Lerma blir tilldelad ett kort till oddset 3.0 på Unibet.

Bournemouth som innehar den andra direktplatsen till Premier League har endast 3p ner till Nottingham. En förlust ikväll skulle göra att Nottingham plötsligt har allt i egna händer inför den sista omgången. Det är med andra ord en helt avgörande match om promotion till högstaligan. Med så mycket på spel kan jag inte föreställa mig att det inte blir stenhårda dueller och att korten kommer flyga all världens väg. Linan är satt till 6 kort vilket är 2 kort över standarden i denna liga. Spelbolagen är med andra ord ense om att det bör bli stökigt.

Jefferson Lerma som spelar som balansspelare i Bournemouth har en väldigt utsatt position. Han kommer att få utkämpa många tuffa bataljer på mitten där mycket kommer att avgöras. För hans del gäller det att inte släppa spelare förbi sig, kosta vad det kosta vill. Lerma är dessutom en väldigt kortbenägen spelare som de sex senaste säsongerna tangerat tvåsiffrigt i kortkolumnen. Ikväll i sin karriärs kanske viktigaste match bör det absolut inte bli några undantag. 3 gånger insatsen på ett Lermakort känns generöst då exempelvis Betfair endast erbjuder 1.80 på samma spel. GL!

Spela Jefferson Lerma får ett kort på Unibet