Skellefteå AIK – Malmö Redhawks 17/9 “Hemmalaget är redo…

Skellefteå AIK – Malmö Redhawks 17/9 "Hemmalaget är redo…

DannesTips

Kvällsmatch i SHL. Tänk att man äntligen får skriva det!… Och från Skåne gästar Malmö Redhawks ett redan inspelat Skellefteå AIK i Skellefteå Kraft Arena. Jag tycker att med vissa spelartapp i bortalaget – och en välfungerande hemmaklubb, så lägger jag ett handikapp spel på Skellefteå -1 vinst.

Presentation av bortalaget Malmö Redhawks

Redhawks har tappat sin målvaktsstjärna Oscar Alsenfelt och de som kommer vakta målet i år är Daniel Marmenlind (.905 på 31 matcher vilket är bra i ett lag i den tabellpositionen) samt Adam Werner (som faktiskt stod två matcher för Avalanche, och i övrigt varit i AHL och Calgary Wranglers).
Visst finns det rutin i Malmö Redhawks men det saknas spets. Carl Söderberg kom in i fjol och gjorde 41 poäng. Hoppet står kanske till utveckling i spelare som till exempel 23-åriga Marcus Sylvegård eller Lukas Wernblom (22 år som anslutit från Mora IK)

Anledningen att jag tar (detta hcp-spel) på Skellefteå AIK är att de fått igång nyckelspelare som till exempel Jonathan Lindström (tung kreativ play-maker), Rickard Hugg (gjorde 44 poäng redan ifjol) har startat CHL på ett glimrande produktivt sätt. Dessutom är en sådan hockeytalang som Jonathan Pudas bra med på noterna och har gjort mål i CHL. SaiK har med andra ord en bredd och spets som redan är igång för säsongen – Och jag tror de kommer dra det längsta strået mot ett Malmö Redhawks vars lagbygge ej ännu är komplett.

Jag spelar -1 vilket kräver 2 måls marginal för vinst och en uddamålsseger ger det pengarna tillbaka.
Oddset är 1,84 hos Unibet.

Spela Skellefteå AIK -1 på Unibet