Speltips: Ajaccio – Lille 26/8 “Lille studsar tillbaka”

Speltips: Sevilla - Mallorca 11/5 "Sevilla visar sin dominans"

Sanels Hörna

Det är sista fredagen i augusti och vi har massa fotboll att se fram emot. Min fokus hamnar på matchen i Ligue 1 där Ajaccio tar emot Lille. Här liras Lille att få över 5.5 hörnor till oddset 3.05 på leovegas.

Ajaccio

Nykomlingen Ajaccio har visat att man är i ligan för att tävla. Den dåliga starten till trots har man stått upp bra mot samtliga lag man mött i inledningen av ligan. Uddamålförluster borta mot såväl Lyon som Rennes. Ikväll ställs man mot ännu ett topplag i form av Lille. Jag tror att hemmalaget kommer att kunna bjuda på bra motstånd även här och göra en match av det. Ett scenario där Lille inte leder tidigt är att önska så att de fortsätter att anfalla och på så sätt skapa hörnmöjligheter.

Lille

Storlaget Lille som ju vann ligan för några få säsonger sedan har gjort ett jättebra transferfönster. Detta till trots åkte man senast på en brakförlust hemma mot Psg med hela 1-7. Jag antar att det inte var några glada toner ifrån coachen efter matchen och att laget därför kommer att vara rejält påkopplade ikväll. Lille är ett bättre lag än Ajaccio och kommer att diktera tempot. Vill det sig så löser man tvåsiffrigt i hörnkolumnen ikväll likt senaste bortamatchen mot Nantes då man fick hela 11 st. Jag nöjer mig med 6.

Spela Lille över 5.5 hörnor på LeoVegas