Speltips: Ajax – Rangers 7/9 “Ajax löser sju hörnor?”

Speltips: Ajax - Rangers 7/9 "Ajax löser sju hörnor?"

Fritz Tippar

Champions League på Johan Cruijff Arena mellan Ajax och Rangers. Ett möte där jag tror formstarka Ajax får kämpa för segern.

Ajax
Ajax flyger just nu, fem raka segrar i ligan och 16–3 i målskillnad. Minst sagt imponerande och jag tycker att Ajax har ett riktigt spännande lag som kan chocka många i Champions League.

Förra säsongen tog sig Ajax vidare från gruppspelet och det lär vara målet denna säsong också. Med en grupp som består av Rangers, Napoli och Liverpool så har Ajax inte råd med att tappa poäng hemma mot Rangers.

Rangers
Efter flera tuffa kvalomgångar så blev Rangers klart för Champions League. I sista omgången slog de ut PSV från holländska ligan, en stark insats, de lär vilja upprepa den insatsen mot Ajax.

I skotska ligan ligger Rangers tvåa med tretton poäng efter sex omgångar. Senast blev det en förödmjukande 4–0 förlust mot ärkerivalen Celtic. En usel insats och de behöver höja sig rejält för att ha chans på poäng i detta möte.

Tips
Rangers imponerade stort i Europa förra säsongen och jag tror inte detta blir en lätt uppgift för Ajax. Förlusten mot Celtic var en väckarklocka för Rangers som behöver skärpa sig defensivt, vilket jag tror de gör till denna match.

Jag tror på en match där Ajax kommer vara det dominerande laget, det är dock visat sig vara svårt att slå Rangers och jag tror det kommer vara en jämn tillställning. Jag tippar på en uddamålsvinst för Ajax eller ett oavgjort resultat. Med en matchbild där Ajax kommer vara det mer offensiva laget så tycker jag ett hörnspel på Ajax är bra. De lär skapa många chanser och komma till situationer där Rangers behöver spela ut bollen.

Ajax över 6.5 hörnor spelas till 2.20 gånger pengarna på Betway.

Spela Ajax över 6.5 hörnor på Betway