Speltips: Alexander Volkanovski – Max Holloway 3/7 “Favorit i repris…

Speltips: Alexander Volkanovski - Max Holloway 3/7 "Favorit i repris…

Fritz Tippar

Titelfight i featherweight-divisionen. Volk och Holloway möter varandra för tredje gången.

Alexander Volkanovski (24–1)
Volk tog bältet av Holloway via domslut 2019, sex månader senare försvara han bältet mot Holloway igen och vann via delat domslut. Volk har sedan dess försvarat sitt bälte två gånger på ett dominerade sätt.

Max Holloway (21–6)
Holloway var länge kungen av denna division men fick se sig besegrad två gånger av Volk. Det ska dock sägas att det var jämna fighter och att den senaste fighten mot Volk var ett delat domslut som lika gärna kunde gått till Holloway.

I de två senaste fighterna har Holloway verkligen visat att han är den absolut största utmanaren till Volk. Två dominerande domslut mot Kattar och Rodriguez.

Tips
De två bästa möts ännu en gång i denna division och jag tror på en ny fight som går till domslut. Det är två fighters som vägrar att ge sig och båda har kondition för att gå fem ronder eller mer.

Jag tycker att Volk har mer momentum och har sett något bättre ut än Holloway. Jag tycker att Volk startar fighterna bättre än Holloway och tror att det blir avgörande i denna fight. Jag tror på 3–2 eller 4–1 i ronder till Volk.

Volk vinna via domslut ger 2.25 gånger pengarna. Jag garderar mig dock och spelar Volk vinna via domslut eller vinna i den femte ronden till 2.20 gånger pengarna. 5/10 units.

Spela Vinnande grupp av ronder: Volkanovski – rond 5-domarbeslut på Unibet