Speltips: Alexander Zverev – Carlos Alcaraz 31/5 “MAXBET: Blir…

Speltips: Alexander Zverev - Carlos Alcaraz 31/5 "MAXBET: Blir…

SpelTorsten

Då är det dags för kvartsfinalerna i årets upplaga av Roland Garros och det är världstrean Alexander Zverev som tar emot nummer sex i världen, 19-åriga supertalangen Carlos Alcaraz.

Dessa två möttes i finalen i Rom för några veckor sedan då den unga spanjoren utklassade Zverev fulltständigt. Det var inget snack om vem som var den bättre spelare då men mycket har hänt sedan dess och det var ett par faktorer som spelade in på resultatet. Visst är Alcaraz en helt fenomenal tennisspelare och mycket bättre på grus än Zverev men samtidigt är Zverev rankad trea av en anledning. Tycker vi får en otroligt fin lina här på 35.5 då jag är helt övertygad om att båda tar varsitt set här då förutsättningarna är helt annorlunda inför detta möte. I Roma var Zverev helt ur slag, mycket på grund av sena matcher för honom och han kom inte i säng förrän fyra-fem på morgonen och sen upp och spela i ett tufft schema. Kvartsfinalen fick han spela 22:35 på kvällen, semifinalen gick 23:15 och var en tuff tresetare mot Stefanos Tsitsipas (rankad fyra i världen) för att sen möta Alcaraz i finalen 18:40 på söndagen. Han sa det själv att det är omänskligt med ett sådant schema och svårt att varva ner efter matcherna. Det märktes i finalen mot en pigg och fräsch Alacaraz som spelat sina matcher vid 17:00.

Nu har de fått en dag vila mellan matcherna och båda kommer vara fräscha och utvilade. Zverev var illa ute i andra rundan mot argentinska löftet Sebastian Baez men räddade matchboll, bröt och servade hem matchen. Alcaraz var oxå illa ute i den andra rundan mot landsmannen Albert Ramos-Vinolas men även han vände i avgörande set och vann.

Jag kan inte se hur denna matchen skulle gå åt samma håll som sist och tänker att vi får se ett tiebreak här och att båda tar varsitt set och då ligger vi bra till på överspelet, när Bet365 erbjuder 1.90 för en lina som ligger på mitten av 1.70 på andra bolag så slår jag till med ett maxbet helt enkelt.

SPELET

Över 35.5 games10/10 Units investeras.Spelet läggs på Bet365

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Över 35.5 games på Bet365