Speltips: Anaheim Ducks – Edmonton Oilers 4/4 “SecondUnit! Tar Ducks…

Speltips: Anaheim Ducks - Edmonton Oilers 4/4 "SecondUnit! Tar Ducks…

DannesTips

Ett målspel för mötet Anaheim och Edmonton. Västkustmöte där Ducks kämpar för att hålla säsongen vid liv och Oilers har bra chans för att ta två poäng. Tror på mycket mål i en på förhand öppen tillställning

Anaheim ligger på sjätte plats i Pacific division. I dagsläget är det möjligt med att avancera till en wild-cardplats i West Conference men det kräver maxklaff i poängskörden.

Laget blandar och ger, vilket tabellplacering också visar. Spontant så gör de en bra säsong men skulle få toppbetyg om de når slutspelet.

Intressantast att ta upp är stjärnrookien Trevor Zegras. Han har 50 poäng i år (17 mål och 33 assist) och ligger med det på en tredjeplats i ”rookieligan” (Raymond och Bunting är knappt före). Och Zegras är givetvis något laget bygger framtiden på – detta samtidigt som det sker något av ett generationsskifte bland Ducks keepers.

Oilers rivstartade mot Blues senast. Hade matchen i sin hand men det blev några tveksamma ingripanden från Smith så matchen vanns först genom att notoriska poängplockaren McDavid avgjorde i förlängningen.
Laget har otroliga offensiva styrkor som gärna får spela ut sin rätt måndag morgon.

Ser två lag som spelar ganska öppen ishockey vilket kan borga för en hel del mål. Målvakter kollas natt söndag, kan tänka mig att Koskinen matchas i Edmonton vilket kunde vara gynnsamt för spelet.

Anaheim Ducks – Edmonton Oilers Över 6 mål till oddset 1,76 hos Unibet

Spela Över 6 mål på Unibet