Speltips: Andrey Rublev – Frances Tiafoe 7/9 “Fel favorit i denna…

Speltips: Andrey Rublev - Frances Tiafoe 7/9 "Fel favorit i denna…

SpelTorsten

Återigen så får inte Rublev någon kärlek från spelbolagen och startar som underdog mot amerikanen Tiafoe. Det måste utnyttjas då han i grunden är en bättre tennisspelare och jag tror bolagen helt satt linan med tanke på att Tiafoe slog ut Nadal under måndagskvällen. Jag går inte på den bluffen och synar ryssen

Detta odds är på väg söderut så vi får slänga oss på det nu, i skrivande stund får vi 2.10 i odds på Rublev som åstadkommit så mycket mer under sina karriär än Tiafoe och även mot britten Norrie var Rublev underdog, en match han vann 3-0. Visst har Tiafoe varit bra och han spelade faktiskt ut Rafael Nadal, men helt ärligt så var det inte den Nadal vi är vana att se. Mot Rublev blir det en helt annan historia och jag håller ryssen som favorit.

Längre speltips kommer under kvällen men måste få ut det innan det sjunker för mycket

SPELET

Rublev vinner.5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Andrey Rublev vinner på Pinnacle