Speltips: Arizona Coyotes – Washington Capitals 23/4 “Capitals går…

Speltips: Arizona Coyotes - Washington Capitals 23/4 "Capitals går…

DannesTips

NHL-tips för natten till lördag svensk tid. Washington Capitals är ute på ’road’ och möter överkomligt motstånd i Arizona Coyotes. Jag tycker Capitals har god chans att vinna med marginal i deras nuvarande form.

Inför slutet av grundserien har Washington Capitals kommit igång. Senast spelade de jämnt mot ett mycket motiverat Vegas Golden Knight (4-3Ot). Vad som ligger i potten för caps – som redan är klara för slutspel – är någon form av inspel där de kan spela för vilken motståndare som de möter i första omgången av playoff.

Capitals är ligans bästa bortalag. Och om vi ska tala slutspel är det en bra tillgång. Jag tror förövrigt att Capitals vill gå in i slutspelet med bra trackrecord och spela upp sig i Metropolitan.
Nyckelspelare är givetvis deras målkung Ovechkin som slår rekord på rekord, imponerande 50 mål har det blivit den här säsongen.

I trejder har bland annat svenske Marcus Johansson gått rakt in i andralinan. Tycker också att när man tittar på Washington så har de tre väl komponerade kedjor, till exempel tredje linan är en mycket fin komplementkedja: Mantha – Eller (C) – T.J. Oshie.

Arizona har skador i truppen och är jumbolag i ligan i år. Har inte lyckats med lagbygget och haft många större förluster både borta som hemma. Jag ser inga direkta spetsspelare i Coyotes.

Washington Capitals har förvisso spelat många bortamatcher på raken senaste veckan men har hållit stilen. Håller de motivationen uppe så ska det vara klass-skillnad mellan lagen. Captilas spelar dessutom i en bättre conference och division så jag tror vi kan se en styrkedemonstration inatt.

Jag spelar Washington Capitals -1,5 till oddset 1,74 hos Betsson

Spela Washington Capitals -1,5 på Betsson