Speltips: Arouca – Braga 28/8 “Vi måste gå på form och…

Speltips: Arouca - Braga 28/8 "Vi måste gå på form och…

SpelTorsten

Vi måste testa en högoddsare denna helgen nere i Portugal. Braga har varit riktigt bra inledningsvis och har gjort en riktigt bra värvning i Simon Banza och det är just honom detta spelet handlar om.

Simon Banza kom på utlån från franska Lens till Famalicao förra säsongen och gjorde 14 mål på 29 matcher vilket är imponerande. Han gick dock tillbaka till Lens efter förra säsongen och spelade några träningsmatcher för dem under sommaren innan Braga köpte loss honom och vilken succé han har gjort, fyra mål på tre matcher (mål i varje match) och han trivs i portugisiska ligan och när vi får så bra odds på att han gör mål och att Braga vinner slår vi till.

Braga inledde friskt med 3-3 hemma mot Sporting för att sen följa upp mot Banzas förra lag i Portugal Famalicao med 3-0 borta. Senast vann de 5-0 hemma mot Maritimo så man kan inte annat än att säga att de är i bra form med elva mål på tre matcher. De har behållit stommen i lagen med tex bröderna Horta och med nyförvärvet Banza blir det ett lag att räkna med i år. De spelar bra fotboll och jag blir inte förvånad om de spelar i Europa League nästa år. Champions League kan bli för tufft då Benfica och Porto är för starka denna säsong men att de ska snuva tredje platsen från Sporting som tappat en del nyckelspelare ska vi inte se bort i från.

Arouca klarade sig precis ovanför strecket förra säsongen men har öppnat denna friskt med två vinster på tre matcher men kommer förmodligen vara på den undre halvan och kriga om överlevnad i slutet av säsongen. Bredden finns inte i laget och ser vi till värde mellan klubbarna så är Braga värda nästan åtta gånger mer och ska göra processen kort här.

Det är aldrig lätt att spela på bortaplan och Braga får ingen lätt match. Inledningen blir avgörande om de klarar att få ett tidigt mål så kan det rinna iväg. Att vi får över tre gånger pengarna på att Braga vinner och Banza gör mål är taget.

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Braga vinner & Simon Banza gör mål på LeoVegas