Speltips: Arsenal – Fulham 27/8 “Ryggareken om Arsenal vs Fulham”

Speltips: Arsenal - Leeds 8/5 "Hyperviktigt möte"

Ryggareken

Vi borde verkligen ha en målfest den här gången när Arsenal tar emot Fulham som också har gjort det väldigt bra offensivt hittills under säsongen. Arsenal har rivstartat säsongen medan Fulham kommer från en 3-2 vinst mot Brentford. Läs vidare för att se vilka vi tror drar det längsta strået.

Arsenal

Arsenal, som i folkmun kallas för “The Gunners” är det enda laget i ligan med maximalt nio poäng från de första tre omgångarna. Arsenal kommer att sträva efter att behålla sitt perfekta track record för säsongen när man tar emot nyuppflyttade Fulham i ett litet Londonderby på Emirates Stadium.

Mikel Arteta har gjort två extraordinära värvningar under sommarens transferfönster genom att in Gabriel Jesus och Oleksandr Zinchenko från Manchester City. Båda herrarna har varit självklara från start i alla tre matcherna. Jesus har varit sensationell så här långt under säsongen, särskilt i andra matchen när Arsenal slog Leicester med 4-2 i norra London.

Den brasilianske forwarden gjorde två mål och två assist i ovan nämnda seger över Leicester. Om vi ​​räknar med matcherna under försäsongen så har Arsenal gjort tre eller fler mål i sju av de senaste åtta matcherna – och de har vunnit alla tre Premier League-matcherna med minst två måls skillnad, inklusive senaste 0-3 vinsten mot nyligen uppflyttade Bournemouth för en vecka sedan. En offensiv som fungerar således.

Arsenal möjlig XI: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Thomas, Xhaka; Saka, Odegaard, Martinelli; Gabriel Jesus

Fulham

Fulham, som i folkmun kallas för “The Cottagers” spelar en spännande anfallsinriktad fotboll under nya tränaren Marco Silva. De tog sin första ligaseger mot kompetenta Brentford i senaste matchen – som ju min kollega JohanS tror på i dagens match mot Fulham. Detta tack vare ett sent avgörande från lagets kompetente skyttekung Aleksandar Mitrovic.

Om vi kollar den inbördes historiken står det klart att Arsenal vunnit 21 och spelat 6 oavgjorda av de senaste 27 hemmamatcherna mot Fulham. Arsenal kommer till den här matchen efter sex vinster och oavgjort under de senaste sju mötena med Cottagers.

Fulham möjlig XI: Leno; Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson; Reed, Palhinha; Stansfield, Pereira, Cordova-Reid; Mitrovic

REK

Vi förväntar oss att Arsenal ska kontrollera spelet direkt från början. Vi har två offensiva anfallsinriktade lag så det är inte en omöjlighet att vi får se en målrik match. Jag tror att Arsenal tar ledningen i halvtid och till slut vinner matchen till oddset 1,95 hos bet365. Gabriel Jesus är väl värd att stödja för att göra mål när som helst med 1,95 odds också.

Spela stryktipset ihop med mig. 10 andelar á 254 kronor vardera. Sista andelsköp: 15:54. Nu kör vi!

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-sista-minuten-med-ryggareken/spel/590453/3060642

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/3060644

Spela Arsenal HT/FT på Bet365