Speltips: Aslan Karatsev – Hugo Gaston 13/7 “Tuff match väntar för…

Speltips: Aslan Karatsev - Hugo Gaston 13/7 "Tuff match väntar för…

SpelTorsten

Vi går emot Hugo Gaston igen. Det gick inte vägen i första rundan då han vann mot Basilashvili och vi förlorade speltipset. Nu tycker inte jag Gaston imponerade väldigt och det var mest Basilashvili som förlorade.

Tyvärr så kan man säga att Basilashvili gav upp efter första set. Han har break upp, missar setboll i Gastons serve för att sen bli bruten när han kan serva hem set. Väl i tie break får han chansen att serva hem set men tappar båda servar och Gaston vinner första set. Väl i andra set så blir Basilashvili bruten direkt för att sen missa ett gäng med break bollar. När han missade bryta tillbaka gav han upp och spelet förlorades. Det var starkt av Gaston att komma tillbaka och spela den tennisen han gjorde men samtidigt så verkade det mest som att Basilashvili bara kom för pengarna för att ladda om inför nästa veckas turnering. Nu till denna match.

Aslan Karatsev har man följt några år på Challenger touren och är en talangfull spelare. Ganska lik Basilashvili med att de är humörspelare, de kan slå vilka som helst men också förlora mot vilka som helst. Jämnheten har saknats hos Karatsev denna säsongen men såg stundtals riktigt bra ut mot Sonego igår även om han höll på att kasta bort matchen så tog han sig samman och vann till slut.

Basilashvili & Karatsev ryktas just nu att vara involverade i matchfixning som hände för några år sedan när de hade samma tränare och det är inget jag blir förvånad över. Har man följt Karatsev så är det solklart med tanke på vilka han ibland förlorade mot på touren. Inga bevis är framtagna och jag tror båda blir helt friade från anklagelserna men samtidigt så tänkte jag att då kanske de vill prestera och visa världen fel. Hade helt fel på Basilashvili men får hoppas på att jag har rätt med Karatsev.

Det är inget snack om att Karatsev är den bättre tennisspelaren än Gaston frågan är bara vilken sida han vaknar på. Han har otrolig tennis IQ och är snabb och rörlig. Det gäller bara att känslan och flytet sitter tidigt i matchen så ska han kunna kontrollera och styra detta. Blir dock inte förvånad om det går hela vägen till tre set så överspel är heller inte dumt i denna match men jag satsar på Karatsev, han ska vinna denna match så enkelt är det.

Nu har Karatsev en tresetare bakom sig medans Gaston inte behövde spela hela matchen men tror inte det ska spela roll, Karatsev är ett djur på banan om han vill.
Även om det inte finns någon logik i tennis osv så är Sonego bra mycket bättre än Gaston på grus så man tänker att han ska nöta ner den unga fransmannen här.
Gaston är vänsterhänt vilket kan ställa till det för Karatsev men samtidigt har han bättre statistik mot vänsterhänta än vad Gaston har mot högerhänta.

Hur jag än vrider och vänder så Karatsev vinna denna match, enda Gaston har med sig här är möjligen publiken då han är en spektakulär spelare som är rolig att titta på.
Det kommer bli en hel del bollar i spel så kommer bli en underhållande match och vi får hoppas att Karatsev tar med sig gårdagen här så vinner vi.

SPELET

Aslan Karatsev vinner

5/10 Units investeras.Spelet läggs på Bet365

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Aslan Karatsev vinner på Bet365