Speltips: Aston Villa – Southampton 16/9 “Aston Villa vinner”

Speltips: Aston Villa - Southampton 16/9 "Aston Villa vinner"

Fritz Tippar

TGIF! Vi har två Premier League matcher denna fredag. En fantastisk start på helgen tycker jag. Jag har valt att spela på matchen mellan Aston Villa och Southampton.

Aston Villa
Efter en svag inledning på säsongen av Steven Gerrards Aston Villa så gjorde de en kanonmatch mot Manchester City i senaste matchen. De spelade 1–1 mot City och hade ett bortdömt mål som dömdes bort väldigt tveksamt. Ifall Villa kan komma upp på samma nivå i denna match så lär Southampton bli en mums bit för hemmalaget.

Southampton
Saints som är nederlagstippade av många experter har öppnat denna säsong ganska bra. Sju poäng på sex matcher och ligger för närvarande på tolfte plats i Premier League. Likt många experter så tror jag Saints får fightas om nytt kontrakt denna säsong.

Tips
Trots en svag inledning och frågetecken kring Gerrards framtid så tror jag Villa och Gerrard kan vända på den negativa trenden. Matchen mot Manchester City kan ha varit matchen som får igång Villa.

Jag tycker att Villa har ett klart bättre lag än Southampton på pappret. Villa har flera spelare som kan avgöra matchen på egen hand, inte minst Phillippe Coutinho. Efter denna match är det landslagsuppehåll och en seger för Villa skulle verkligen ge spelarna och Gerrard andrum från den kritik de fått på sistone.

Jag tror på en ganska enkel seger för Villa i denna match. Jag tippar på 3–0 och spelar på en hemmaseger. Ettan spelas till 2.15 gånger pengarna på Nordicbet. 5/10 units.

Spela Aston Villa vinner på Nordicbet