Speltips: Atalanta – Torino 27/4 “Mål väntas!”

Speltips: Atalanta - Torino 27/4 "Mål väntas!"

David Dabeskovic

Dags för Serie A igen och ett möte mellan Atalanta och Torino.

ATALANTA

Atalanta har fortfarande chansen till spel ute i Europa nästa säsong. Dock krävs det att laget blir mer konsekventa i sitt spel och slutar läcka in mål, vilket inte känns troligt. Ett sårbart försvar har under den tiden kostat dem tre förluster mot Napoli, Sassuolo och Verona. I samtliga fyra senaste omgångar har Atalanta släppt in mål.

Förvisso är Atalanta starka fram i banan och har nätat i samtliga dessa matcher. Så offensiven håller en hög nivå. Duvan Zapata och Mario Pasalic håller hög klass framåt för Bergamo-laget. Dock blev det en seger senast när de gästade tabelljumbon Venezia med 3-1. Zapata, Pasalic och Muriel gjorde var sin balja. På skadelistan finns Malinovsky, Pezzella och Toloi. Däremot så kan Ilicic och Maehle vara tillbaka.

TORINO

Torino har hittat formen under denna april månad. Under tiden har de vunnit två matcher och kryssat två gånger. De har visat sig vara kapabla till att utmana om poäng mot lag som AC Milan och Lazio, samt segrat över Spezia med 2 – 1, i den senaste omgången. Sasa Lukic var matchens bästa spelare, då han gjorde lagets båda mål. Laget skapade väldigt mycket.

Toppanfallaren Andrea Belotti, som utgick skadad mot Lazio, väntas vara tillbaka och är en rejäl förstärkning i offensiven. Jag tycker tränaren Ivan Juric har gjort ett fantastiskt jobb med det här laget som spelar som ett kollektiv och verkligen vill hålla i bollen och spela en anfallsinriktad fotboll. Skadeläget ser bra ut inför matchen och där finns bara försvararen Izzo som är ett avbräck.

ANALYS

Senaste när lagen möttes i Turin tidigare under säsongen gick Atalanta segrandes ur duellen med siffrorna 2 – 1. Målgaranti utlovas här. I och med att båda lag har fina anfallsvapen kan vi bjudas på ett underhållande möte med minst ett varsitt mål från båda lagen. Med Zapata, Pasalic och Muriel offensivt i Atalanta så har jag svårt att se att denna match slutar mållöst. Torino är riktigt vasst på ställa om fort och lär nog peta in nån boll här bakom ett rätt så givmilt Atalanta försvar.

SPELTIPS

Mitt spel blir båda lagen gör mål i matchen. 5U @1.81 Betinia.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Båda lagen gör mål på Betinia