Speltips: Barnsley – Blackpool 26/4 “Barnsley spelar för hedern”

Speltips: Barnsley - Blackpool 26/4 "Barnsley spelar för hedern"

Sanels Hörna

Engelska Championship bjussar ikväll på tre matcher. Barnsley – Blackpool är en av dem. Här tror jag att Barnsley löser över 5.5 hörnor till oddset 2.90 på Betfair.

Avsågade Barnsley är redan klara för League One. Med tre matcher kvar att spela har de 11p upp till säker mark. Tanken kan vara att de kommer att vara omotiverade ikväll då de inte har något att spela för men jag är av en annan åsikt. Jag tror att Barnsley nu kan spela avslappnat och kan därmed spela ut. Barnsley vill säkert avsluta starkt för att rädda lite heder inför hemmafansen som stöttar dem i vått och torrt. Jag tror att de kommer att ösa på för seger och att de sin vana trogen kommer lösa massa hörnor. Barnsley har i sina fyra senaste matcher löst minst 7 hörnor. Blir det femte raka?

Blackpools säsong är även den över. Laget ligger mitt i tabellen, ett resultat som de ska vara väldigt nöjda med. Man spelar en rak fotboll vilket resulterar i massa mål, fram som bak. Ikväll kommer de också att kunna spela avslappnat vilket bör leda till en svängig match med en del ytor och chanser. Här tror jag att motivationen är högre hos hemmalaget som ändå ska spela för sin heder och sina hemmafans. Initiativet bör ligga hos Barnsley som kommer att skapa chanser. Chanser är synonymt med hörnor. GL!

Spela Barnsley över 5.5 hörnor på Betfair