Speltips: Bayern Munchen – Barcelona 13/9 “Bayern Munchen vinner”

Speltips: Bayern Munchen - Barcelona 13/9 "Bayern Munchen vinner"

Fritz Tippar

Stormöte i Champions League när Lewandowski återvänder till Allianz Arena. En match där jag tror Bayern Munchen kommer att dominera.

Bayern Munchen
I de första omgångarna av Bundesliga har Munchen tappat en del onödiga poäng. Senast spelade de 2–2 på hemmaplan mot Stuttgart, extra surt för Munchen att släppa in kvitteringsmålet på övertid.

I Champions League öppnade Munchen på starkaste möjligt sätt, de slog Inter på bortaplan med 2–0. I en tuff grupp med både Inter och Barcelona så blir matcherna på hemmaplan viktiga. Jag tror vi får se ett riktigt taggat Munchen till detta möte.

Barcelona
Barca har höjt sig rejält ifrån förra säsongen och har fått in många intressanta nyförvärv. Allra intressantast är 34 årige polacken Robert Lewandowski. Han har gjort nio mål på de sex första matcherna denna säsong. En forward som inte behöver många chanser för att göra mål, något Barcelona saknat på sistone.

Barca har fyra raka segrar i ligan och flera av matcherna har de vunnit med god marginal. I senaste matchen blev det vinst med 4–0 mot Cadiz på bortaplan.

Tips
Trots en glödhet Lewandowski och strålande form för Barcelona så tror jag starkt på Munchen. För mig är Munchen favoriterna att ta hem Champions League och jag tror att de visar att de är en nivå bättre än Barca i denna match. Jag spelar Munchen och mitt slutgiltiga tips blir 3–1, Mane gör ett av målen för hemmalaget.

Rak hemmaseger spelas till 1.91 gånger pengarna på Svenskaspel. 7/10 units.

Spela Bayern Munchen vinner på Svenska Spel