Speltips: Benfica – Belenenses 9/4 “Storebror mot lillebror i…

Speltips: Benfica - Belenenses 9/4 "Storebror mot lillebror i…

SpelTorsten

Vi testar ett underspel i den Portugisiska ”Liga Primeira” och det är Benfica som tar emot Belenenses i ett Lissabon-derby.

Benfica har mer eller mindre kopplat grep om tredje Champions League platsen i ligan och lär rotera på några platser i denna match då det väntar en viktig returmatch i Liverpool på onsdag. Benfica kommer från två hemmaförluster men är det bättre laget med en mycket bredare trupp.

Belenenses är ligans sämsta lag och har bara tagit sex poäng på bortabana denna säsongen. Med sina fem mål på 14 matcher på borttagens tillhör det absoluta botten av Liga Portugal och riskerar att åka ur högsta ligan om de inte börjar vinna matcher. Med fem poäng upp till säker mark spelar de med kniven mot strupen.

Här blir Benfica för starka och eftersom Belenenses har så svårt att göra mål på bortaplan då gillar jag att vi tar med underspelet här. Benfica kommer dominera matchbilden och vinna komfortabelt men bortalaget är mycket kapabla till att hålla siffrorna nere.

SPELET

Benfica vinner & under 3.5 mål5/10 Units investeras.Spelet läggs på Unibet

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Benfica vinner & under 3.5 mål på Unibet