Speltips: Benfica – Liverpool 5/4 “Vem kunde tro att Benfica skulle…

Speltips: Benfica - Liverpool 5/4 "Vem kunde tro att Benfica skulle…

SpelTorsten

Sensationellt tog de sig vidare till kvartfinal genom att slå ut Ajax i förra rundan, inte helt rättvist men så är fotbollen ibland men mot Liverpool tar sagan slut.

Benfica öser in mål i ligan men har släppt in för många mål för att blanda sig in i guldstriden med sju matcher kvar. Men mot Ajax i förra rundan stod de emot ett enorm tryck från hemmalaget i 90 minuter och kontrade in 0-1 och gick vidare. Kunde aldrig tro att Benfica skulle klara av att genomföra den taktiken och att Ajax skulle vinna ganska lätt, så fel man hade.

Hemma på Estádio da Luz är det ett helt annat Benfica som har större självförtroende och kan skapa problem för vilket lag som helst, de vann tex. med 3-0 mot Barcelona i gruppspelet så kapacitet har dem. Liverpool ska de dock inte kunna rå på här och de får det otroligt tufft i denna kvartsfinal, hemma som borta.

Klopps manskap är i riktigt bra form och de ska ta sig vidare ganska enkelt tänker jag. Nu ska vi inte spela något spel på vinnare eller vilka som går vidare då det inte finns något värde på Liverpool, däremot ska vi fokusera på ett återkommande spel från min sida denna kvartsfinal nämligen spel på kort.

När Benfica mötte Ajax borta gick vi in på ett MAXBET på korten som vi oturligt nog förlorade. Benfica slutade på bara ett kort medans Ajax tog tre så vi missade spelet med ett kort på Benfica. Ett spel som borde gått in men den spanska domaren blundade när Benficas argentinare Otamendi sparkade bort bollen när Ajax skulle starta spelet snabbt vid en frispark. Otroligt dåligt av domaren och känner att jag måste göra ett nytt försök på kortspel här då vi får en ännu bättre lina. Tycker det är riktigt fint att vi får 1.84 i skrivande stund på att båda lagen tar minst ett kort och att det blir över tre kort i matchen.

Liverpool är inte det lag som tar flest kort i sammanhanget men i en kvartsfinal i Champions League när de kommer vara det förande laget så kommer de nog ta ett kort på en Benfica kontring.

Att Benfica tar minst ett kort är helt naturligt, visst de tar inte allt för många kort i ligan för att vara Portugal men minst ett kort ska de få till och är inte ofta man får så låg låg kortlina till spelbart odds så vi hugger.

DOMAREN:

Även denna match får Benfica en spansk domare vid namn Jesus Manzano. Ingen domare som viftar med korten i onödan och ligger på lite över tre kort i snitt på sina 14 Champions League matcher men snittar desto mer i La Liga där han ligger över fem gula/match och lite över ett rött kort var femte. Att Manzano kommer dela ut varsitt gult och ett tredje gult minst i matchen känns otroligt spelbart och det investerar vi i helt klart.

SPELET:

Båda lagen över 9.5 varningspoäng & över 29.5 varningspoäng i matchen.6/10 Units investerasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Båda lagen över 9.5 varningspoäng & över 29.5 varningspoäng i matchen. på Betsson