Speltips: BK Häcken – IFK Värnamo 27/8 “Målskytt: Marcus Antonsson i…

Speltips: BK Häcken - IFK Värnamo 27/8 "Målskytt: Marcus Antonsson i…

DannesTips

Lördag eftermiddag drabbar Häcken och Värnamo samman på Hisingen i Göteborg. Det är inte bara ett möte där Häcken ska försvara sin topp-placering, utan också ett möte mellan två målkungar (BK Häckens Jeremejeff och Värnamos Antonsson).
Jag tycker värdet ligger på Marcus Antonsson som målskytt och lägger honom att hitta nät med 3 units till ett odds över tre gånger pengarna.

Marcus Antonsson, 31 år har tidigare erfarenhet från klubbar som Leeds United, Blackburn Rovers, Halmstads BK och Malmö FF. Och gemensamt för alla representationer är att han levererat med målskyttet.

Skytteligatoppen

Det har blivit 12 mål för Antonsson i årets 19 matcher i allsvenska (2.a plats bakom Alexander Jeremejeff 19 mål). Senaste fem matcherna har Marcus gjort 6 mål så han är glödhet för tillfället. Han har till och med gjort dubbla noteringar i målprotokollet i matcherna mot AIK (2-2) och Hammarby (1-2 borta)

Speltips

Häckens spel går knackigt. Främst anfallsmässigt men de släpper till en hel del chanser i kontringar. Laget har med med nöd och näppe tagit sina 3 poäng (två uddamålssegrar senaste). Med tanke på att Häcken har mycket att fundera på spelmässigt tror jag ett hungrigt Värnamo kommer passa dem illa på lördag. Häcken har dessutom sämre statistik hemma än borta.
Värnamo har spelat upp sig senaste matcherna och är obesegrade i senaste fyra. Bortalaget kommer säkert ligga och lura på vassa omställningar och där är Marcus Antonsson sylvass.

Marcus Antonsson målskytt spelas till 3,35 hos Unibet, 3 Units

Spela Marcus Antonsson målskytt på Unibet