Speltips: BK Häcken – IFK Värnamo 27/8 “Utökad serieledning att…

Speltips: BK Häcken - IK Sirius 28/5 "Räkna inte bort gästerna"

JohanS

Häcken vann till sist i Uppsala när Jeremejeff avgjorde i minut 94 och Häcken leder Allsvenskan. Chans till utökad ledning här då Häcken är först ut av topplagen att lira. Tror det kan gå, men vill å andra sidan flagga för Värnamos Antonsson i absolut toppslag. Målrikt?

Speltips

Häcken bara fortsätter att köra på. Tre raka nollor har man radat upp och tre raka segrar. Man har bara förlorat två matcher i AS, att jämföra med Bajens fyra och Djurgårdens tre. Segern mot Sirius sist satt långt inne men till slut stod han där, seriens målräv Jeremejeff, och gjorde en sådant där riktigt måltjuvsmål som tyder på så kallat guldflyt. Givet att Häcken inte behöver fokusera på Europa och att Bajen har tuffa bortamatcher som stundar, ska Häcken med all rätt ses som guldfavorit. Nu väntar Värnamo på hemmaplan och då ska ju chanserna till seger såklart vara goda. Värnamo har via fina insatser på sistone skapat sig en liten buffert ner till botten och har fem pinnar tillgodo på Helsingborg som innehar kvalplatsen. Men vill tro att Häckens motivation ändå är snäppet högre och att denna motivation kommer bräcka de envisa smålänningarna trots allt?

Men trots att Häcken radat upp nollor på sistone, vill jag ändå tro att Värnamo åtminstone ska spräcka Häckens målnolla. Och anledningen till det är ju dels Värnamos fina form som lag men framförallt formen hos lagets striker Marcus Antonsson. Fem mål på de fyra senaste matcherna från Antonsson är riktigt riktigt bra. Ska också sägas att Värnamo haft sex raka matcher med väldigt tufft motstånd men ändå presterat väldigt bra under denna tid. Man bör kunna näta som sagt på Häcken, men också rimligt om en ny förlust är på ingång när man möter serieledarna på bortaplan.

Häcken att vinna & båda lagen att göra mål till 2.84 hos Pinnacle är några tiondelar för högt i min bok och måste testas.

Spela Häcken att vinna & båda lagen att göra mål på Pinnacle