Speltips: Boavista – Sporting Lissabon 17/9 “Sporting har vaknat”

Speltips: Boavista - Sporting Lissabon 17/9 "Sporting har vaknat"

SpelTorsten

Trots intensivt matchande med Champions League och tappade spelare så visar Sporting återigen klass när de slår Tottenham hemma på Estádio José Alvalade med 2-0. Otroligt imponerade och nu står med sex poäng på två matcher och kopplat greppet i grupp D i årets Champions League.

Nu ska de resa norrut upp till Porto för att möta Boavista, kanske inte lika attraktivt som att spela Champions League men en mycket viktigt match då de måste vinna för att haka på Benfica & Braga som ångar på i den portugisiska ligan. Efter en lite trög start har Sporting vaknat och Boavista borta ska inte vara några problem.

Boavista har för så vitt börjat säsongen riktigt starkt och ligger faktiskt fyra i tabellen efter sex spelade matcher. Fyra vinster och två förluster men Sporting ska de inte kunna stoppa denna gången heller. Historiskt så har det aldrig varit problem för Sporting mot Boavista och de har vunnit 9/10 senaste, dessutom klarat linan som vi ska spela alla de nio gångerna. Sporting kommer dominera matchen, det är det inget snack om men jag tror knappast det blir något större målfyrverkeri heller.

Sporting har som sagt fått ersätta en del nyckelspelare från förra säsongen och har gjort det bra, det kan hända att de vilar någon och låter tex Arthur Gomes få chansen från start denna lördag. Ni vet han som kom in mot Spurs och tunnlar backen, tunnlar målvakten och gör 2-0 det första han gör i matchen, faktiskt det första han gör i Sporting tröjan då han lämnade Estoril för Sporting precis innan transfer deadline. Otroligt intressant värvning som slog till direkt på den största scenen. Inte omöjligt att vi får se honom från start i denna match.

Annars kommer Sporting givetvis spela ett så ordinarie lag de kan med tanke på att de inte har råd att tappa mark i ligan. Boavista har startat bra men två av vinsterna har motståndarlagen dragit på sig TVÅ röda kort och den tredje vann de över Pacos Ferreira som inte är mycket att hänga i julgranen denna säsong.

Spelet är givet och har suttit 9/10 senaste inbördes och det är att Sporting vinner och att Sporting gör max tre mål i matchen.

SPELET

Sporting vinner & Sporting under 3.5 mål.6/10 Units investeras.Spelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

//@SpelTorsten (Twitter)

Spela Sporting vinner & Sporting under 3.5 mål. på Betway