Speltips: Bodø/Glimt – Dynamo Zagreb 16/8 “Bodö/Glimt förlorar inte…

Speltips: Bodø/Glimt - Dynamo Zagreb 16/8 "Bodö/Glimt förlorar inte…

SpelTorsten

Då har vi kommit till sista rundan i Champions League kvalet och det är norska Bodö/Glimt som börjar hemma på Aspmyra mot kroatiska Dynamo Zagreb.

Bodö/Glimt är näst intill oslagbara på Aspmyra. Sist de förlorade en hemmamatch var i första rundan till Champions League kvalet i juli förra året. Precis som min kollega redan varit inne på i sitt speltips för matchen (ni hittar det speltipset här) är ju att Bodö/Glimt är i ruskig form om dagen och verkligen vaknat till efter en trög inledning av säsongen så öser de in mål. De har flertalet målskyttar och spelar en anfallsglad fotboll.

Dynamo Zagreb har något riktigt stort på gång och har gjort en hel del bra värvningar bl.a. Josip Drmic från Rijeka som gjorde hela 21 mål förra säsongen och tre mål på fem matcher denna säsong. Tillsammans med veteranen Mislav Orsic som också är i bra form är inte en seger given för Bodö/Glimt. Jag var precis som Daniel inne på över 1.5 mål Bodö vilket är ett riktigt bra men får nöja mig med denna spelbyggare i stället.

Det är två lag i bra form som sällan förlorar så det luktar kryss lång väg uppe i norra Norge men det är klar fördel Bodö med tanke på att de spelar på konstgräs, något kroaterna inte alls är speciellt vana vid och är naturligtvis en viktig faktor. Därmed är jag övertygad om att Bodö klarar minst ett kryss och kommer kontrollera matchen och efter tänkt matchbild så tycker jag mitt spelbygge är riktigt bra. Vi kör nämligen en dubbelchans på Bodö och att Zagreb får tre eller mer hörnor i matchen.
Jag tänker som så att Bodö kommer ta ledningen och Zagreb ligger med på kontring eventuellt måste jaga in ett underläge. Tre hörnor ska båda lagen helt klart klara av på tisdagskvällen.

1X & Båda lagen över 2.5 hörnor.5/10 Units investeasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela 1X & Båda lagen över 2.5 hörnor. på Betsson