Speltips: Bosnien – Finland 14/6 “Tät match i toppskiktet”

Speltips: Bosnien - Finland 14/6 "Tät match i toppskiktet"

Sanels Hörna

Bosnien möter ikväll Finland i Nations League. Det är två lag i toppen av sin grupp vilket betyder att matchen kan klassas som en tidig gruppfinal. Jag tror det blir jämt och tätt. Slantarna åker sedvanligt in på ett hörnspel. Bosnien över 5.5 hörnor liras till 2.48 på Mrgreen.

Bosnien

Bosnien har inlett Nations League på ett väldigt bra sätt och leder sin grupp. Det är dock en väldigt jämn och målsnål grupp där endast 2p skiljer mellan topp och botten. Bosnien har spelat bäst av samtliga lag där man varit bollförande och tagit mest initiativ. Detta utan att för den delen skapa många målchanser. Bosnien har fått ihop ett bra lag där de flesta spelare spelar i bra europeiska klubbar. Mot Finland bör det bli så pass jämt att jag ej vågar sia om en vinnare. Skulle finnarna kunna stå emot i målprotokollet, vilket jag tror, så ser jag goda möjligheter att Bosnien löser en hel del hörnor i jakt på ett segermål. I sina tre inledande matcher i Nations League har Bosnien löst minst 6 hörnor i samtliga. Jag ser ingen anledning varför de inte skulle kunna fortsätta på det spåret även ikväll.

Finland

Finland har blivit en bekant motståndare för Bosnien. På de senaste tre åren har lagen mötts hela fem gånger och bör känna till varandra väl. Finland har en inbördes fördel med två segrar, två kryss samt en Bosnienseger. Ikväll blir det åter väldigt jämt. Finnarna kommer sedvanligt att låta Bosnien ha mer boll och anfalla när tillfälle ges. Laget har två vassa anfallare i Pukki och Pohjanpalo att förlita sig på. Spelare som kan göra skillnad i täta matcher. Kan finnarna bjuda Bosnien på en kalldusch så är jag trygg i att hörnspelet sitter. Bosnien kommer inte att acceptera en förlust hemma och bör då pressa frenetiskt för mål med hörnor som utfall. Den största farhågan för kvällens hörnspel är ett tidigt Bosnienmål. Sannolikheten för det är däremot inte särskilt stor. GL!

Spela Bosnien över 5.5 hörnor på Mr Green