Speltips: Bosnien – Montenegro 23/9 “Ryggareken om Bosnien vs…

Speltips: Bosnien - Montenegro 23/9 "Ryggareken om Bosnien vs…

Ryggareken

Trots att de delar gräns har Bosnien och Montenegro bara mötts tre gånger under historiens gång. Intressant nog slutade alla tre matcherna oavgjort, inklusive 1-1 för tre månader sedan.

Bosnien

Bosnien hoppas kunna befästa topplaceringen i grupp 3 i UEFA Nations League B 2022 på fredag ​​kväll när de tar emot Montenegro i den femte omgången av turneringen. Man är en poäng över andraplacerade Montenegro med bara två matcher kvar att spela.

Bosnierna är det enda laget i den här gruppen utan förlust, efter att ha vunnit två matcher och spelat oavgjort två matcher. Båda vinsterna har kommit framför hemmapublikens trygga famn på Stadion Bilino Polje i Zenica, vilket inkluderar 3-2 vinsten mot Finland för tre månader sedan i föregående omgång.

Truppen: Edin Dzeko och Miralem Pjanic gjorde bra ifrån sig och var förmodligen dem som avgjorde matchen till Bosniens fördel. Den förra noterade två mål medan den senare bidrog med ett mål och en assist.

Bosnien kommer återigen ledas av Edin Dzeko då 36-åringen förbereder sig för att återvända till landslaget för 125:e gången under en karriär som vi får säga är imponerande. Dzeko har gjort hela 63 mål för sitt land.

Det bör också finnas plats på mittfältet för Miralem Pjanic (18 mål hittills), medan Sanjin Prcic och Sead Kolasinac också bör ställas upp från start.

Bosniens möjlig startuppställning: Sehic; Stevanovic, Civic, Hadzikadunic, Kolasinac; Besic, Prcic, Pjanic; Prevljak, Dzeko, Duljevic

Montenegro

Bosnierna kommer att behöva titta närmare på den montenegrinske anfallaren Stefan Mugosa här. Mugosa imponerade stort när han senast fullbordade ett hat-trick mot Rumänien.

Huvudtränaren Radulovic skulle potentiellt kunna namnge samma XI som tog sig till gräsmattan senast med Vukan Savicevic troligen som nummer 10.

Kapten Stevan Jovetic är också med i truppen och bör vara inblandad på något sätt.

Montenegros möjliga startuppställning: Mijatovic; Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic; Jankovic, Scekic; Jovovic, Savicevic, Krstovic; Mugosa

REK

Detta har alla förutsättningar för en mycket intressant match, med mycket som står på spel för båda sidor. Det skulle verkligen inte vara en överraskning att se en bortaseger eller oavgjort, men vi har en känsla av att Bosnien kommer att göra tillräckligt för att säkra tre poäng.

Montenegro bör dock vara självsäkra efter att ha slagit Rumänien med 3-0 senast.

Och det är mycket tack vare detta faktum som vi tror på mål från bägge håll. Vi går mot marknaden och tar BLGM till 2.13 hos Pinnacle. Dock med lite mindre insats. 3u.

Värdet är också enormt med Stefan Mugosa att göra mål när som helst för besökarna till 4,33 odds.

Spela BLGM på Pinnacle