Speltips: Bournemouth – Arsenal 20/8 “Tilltalande målskytteodds”

Speltips: Bournemouth - Arsenal 20/8 "Tilltalande målskytteodds"

JohanS

Nykomlingen Bournemouth åkte på 0-4 i arslet på Etihad sist. Ny match mot topplag och man lär få det svettigt igen trots hemmaplan. Tycker en spelare i Arsenal är lite bortglömd här och prövar ett målskyttespel.

Speltips

Bournemouth vann premiären mot Villa men åkte därefter på en planenlig förlust mot Manchester City med 0-4. City körde över i första halvlek och andra halvlek kändes mest som en transportsträcka där de ljusblå bara spelade av matchen. Bournemouth håller jag inte särskilt högt givet det skrala truppbygget och bristen på backar. Otroligt att man inte fått in några ytterligare förstärkningar där bak givet krisen. På det skada på Fredericks. Nej här får Bournemouth det kämpigt igen.

Arsenal har fått en smakstart på säsongen via 2-0 i den knepiga öppningsmatchen borta mot Palace och sedan 4-2 hemma mot Leicester. Alla ögon har riktats mot Jesus och Martinelli och konstigt är väl inte det givet deras succéstarter. Men min känsla när jag spanar på odds på målskyttar här är att Saka blivit lite bortglömd. Förståeligt att Jesus har lägre odds som målskytt. Men att Nketiah och Martinelli även betalar lägre och att Smith-Rowe har samma odds som målskytt som Saka- nej det känns lite fel. Mycket av Arsenals anfallsspel har gått via vänsterkanten där Zinchenko och Martinelli huserar och Saka har på sin kant inte en lika pålitlig ytterback som fyller på i White. Men givet Sakas otroliga kvaliteter och givet att han på inget sätt är ur form, så vill jag tro att hans första mål kommer nu. Låg bakom mål i första matchen där det hela dock slutade med självmål efter Sakas skott inne i boxen.

Tror att Arsenal har minst 2-3 mål i sig här och då tycker jag att 3.25 på Saka som målskytt är i överkant. Får sig en slant hos Unibet.

Spela Saka målskytt anytime på Unibet