Speltips: Bournemouth – Brighton 10/9 “Brighton fortsätter sin fina…

Speltips: Bournemouth - Brighton 10/9 "Brighton fortsätter sin fina…

DannesTips

På lördag eftermiddag möter nykomlingarna Bournemouth ett lag i stark medvind – Brighton!
Brighton har nästan stormat fram i de första 6 omgångarna och befinner sig på en fin 4.e plats i ligan, jag tycker motståndet ser överkomligt ut och med nuvarande målform lägger jag över 1,5 mål för Potters mannar!

Ja Brighton har fått en smakstart på ligan i år. Mot lag som Manchester United, West Ham, Leeds och nu senast Leicester har det blivit 3 klara poäng på kontot.
Brighton för och dominerar matcher och med ett effektivt passningsspel skapas många chanser. Och de producerar också en hel del mål.

Skytteligan i laget är för nuvarande:
Alexis Mac Allister 4 mål
Pascal Gross 3 mål
Leandro Trossard 2 mål
11:5 är målskillnaden för Brighton och de 3-1-1 senaste fem (9:4).

Och Graham Potter hyllar sina spelare efter matchen mot Leicester:
“The players are playing at an amazing level and have done for a while to be fair. It takes a bit of time to turn that into results, but we’ve done it quite well over the last few months. They are together as a group, they want to get better and play on the front foot and we saw that today.”

Jag lägger över 1,5 mål för att det finns klart spelvärde i detta då laget är i den form de är i nu (den raka ettan finns för cirka 10 punkter under, som ett alternativ).
Brighton har en spelstil där de gillar att föra matcher, vilket jag tror också blir fallet mot nykomlingarna Bournemouth. Just att de har målskyttar i form är mycket intressant. Faktum är att det också finns sparkapital i att spelare som Danny Welbeck (nyttig med 2 assist) som Graham Potter kan matcha sitt sylvassa mittfält med.
Jag ser framför mig en intressant match då lagen inte mötts sedan 2020 och hoppas bortalaget bibehåller sin fina målform!

Spela Brighton över 1,5 mål på Unibet