Speltips: Brentford – Everton 27/8 “God segerchans”

Speltips: Brentford - Everton 27/8 "God segerchans"

JohanS

Två lag med förluster i ryggen möts på eftermiddagstid under lördagen när Brentford tar emot Everton. Ger hemmalaget god segerchans här.

Speltips

Gillar vad jag sett av Brentford hittills. 2-2 borta mot Leicester i premiären där man vänder 0-2-underläge följt av krossen med 4-0 mot Manchester United. Sist föll man med 3-2 i derbyt borta mot Fulham. Men den matchen kunde ju verkligen ha gått precis hur som helst, och när Fulhams segernick kom av Mitrovic kändes det ju till och med ologiskt. Nu får Brentford en passande uppgift när hopplösa Everton gästar. Vad som också talar för Brentford här är att man vilar väldigt många nyckelspelare i startelvan under tisdagens ligacup. Nyförvärvet Damsgaard som ännu inte fått några minuter i ligan varvas så smått igång med start i ligacupen- och kanske får presentera sig även i PL nu vilket blir väldigt kul att följa. Everton däremot spelar desto fler viktiga spelare i sin motsvarande ligacupmatch. Rondon, Gray, Iwobi och Patterson startade allesammans senaste ligamatchen- och återfinns även i elvan mot Fleetwood i cupen.

Everton känns otroligt svaga i den här säsongens upplaga av Premier League. Inlett med 0-1 hemma mot Chelsea, 1-2 borta mot Villa och så sist 1-1 hemma mot nykomlingen Nottingham Forest. Utan skadade Calvert-Lewin känns det vansinnigt tunt ut framåt. Fina förstärkningar där bak förvisso i Coady och Tarkowski. Men med så gott som obefintlig kreativitet på mittfältet och med Rondon på topp känns det väldigt svalt för stunden. Brentford har gjort 8 mål på tre matcher så här långt och känslan är att Everton kommer få det ordentligt svettigt här.

Brentford att vinna spelas till 2.05 hos Betway.

Spela Brentford att vinna på Betway