Speltips: Brian Ortega – Yair Rodriguez 16/7 “Ortega vinner”

Speltips: Virna Jandiroba - Angela Hill 15/5 "Virna Jandiroba vinner"

Fritz Tippar

Brian Ortega (15–2)
Ortega är en av de absolut bästa i UFC när det kommer till jiu-jitsu och det är ett vapen som kan avgöra denna fight till hans fördel. Ortegas två förluster har kommit mot Holloway och Volkanovski som enligt mig är de två absolut bästa i denna viktklass.

Nu kommer en fight som är betydligt lättare på pappret för Ortega och jag tror att han har stora chanser att vinna denna fight.

Yair Rodriguez (13–3)
Yair har inte varit särskilt aktiv de senaste åren. Han har egentligen bara gått tre fighter sedan 2018 (om man ej räknar med fighten som blev inställd efter 15 sekunder). Yairs senaste fight var mot Holloway som han förlorade via domslut.

Yairs största vinst kom mot Korean Zombie i 2018, en jämn fight som han höll på att förlora men lyckades vinna via en snygg knockout i fightens absolut sista sekund. En imponerande knockout men noterbart är att Ortega vann varje rond mot samma motståndare.

Tips
Jag tror på dominans från Ortega i denna fight. Han vinner via enhälligt domslut eller submission. Jag spelar på Ortega till 1.60 gånger pengarna på Pinnacle. För den som vill ha ett högre odds så skulle jag rekommendera Ortega vinna via submisson till 3.50.

Spela Brian Ortega vinner på Pinnacle