Speltips: Brighton – Leeds 27/8 “Båda lagen hittar nät mellan…

Speltips: Brighton - Leeds 27/8 "Båda lagen hittar nät mellan…

DannesTips

På lördag eftermiddag möts två lag som har startat årets Premier League på ett alldeles förträffligt sätt. Brighton tar emot Leeds och jag tror båda lagen noteras i målprotokollet.

Brighton

Graham Potter är nu en erkänd och respekterad tränare. Han gjorde underverk med Östersunds FK i Sverige och Europa, och i klubben Brighton ser det också nu ut som fullständig succé.
Potter har infört en offensiv fotboll som älskas av alla anhängare av Premier League. Han har lotsat spelarna i Brighton sedan 2019 och förra säsongen blev det en fin 9.e plats i ligan.
Lagets stjärna är ju givetvis Danny Welbeck. Leandro Trossard gör mycket nytta på mittfältet med bland annat Alexis Mac Allister.

Leeds

I Leeds är det mycket viktigt att Rodrigo levererar. Just i avsaknad av Patrick Bamford (startelvor en timme innan lunch kollas som vanligt) är också Jack Harrison och Brenden Aaronson heta för tillfället och intressant till en vass startelva.
Förra säsongen lyckades Leeds hålla sig ifrån nedflyttning med endast 3 poäng. Nu har laget fått en smakstart på årets säsong och ser spännande ut om de får vara skadefria.

Speltips

På förhand är Brighton rättmätiga favoriter och ska vara streckfavoriter med sin rutin. Men Leeds är intressanta – kvicka och finurliga och har hittills i år gjort två eller fler mål i sina matcher. Jag tror Brighton får en ganska tuff nöt i att hålla Leeds tillbaka, samtidigt som de har sin erkända offensiv som kan få press mot bortalaget.

Jag spelar BLGM till oddset 1,76 hos Betsson med 4 Units.

Spela Båda lagen gör mål på Betsson