Speltips: Brighton – Leicester 4/9 “Harmoni hos fiskmåsarna!”

Speltips: Brighton - Leicester 4/9 "Harmoni hos fiskmåsarna!"

Stenberg

Hallå i stugan!

Blickarna riktas mot Premier League denna söndag och vi beger oss närmare bestämt till Brighton & Hove och Falmer Stadium för möten mellan Brighton – Leicester!

Let´s Go!

Det råder mins sagt haveri i bortalaget Leicester för dagen, där dåliga prestationer avlöser varandra för dagen. Näst senast mot Chelsea var man bland annat en man mer nästintill hela matchen men lyckas ändå inte komma med något konstruktivt och fick se sig besegrade med 2-1. Nu senast stod Manchester United på schemat och även där fick Brendan Rodgers mannar se sig besegrade med 0-1 och inkasserade säsongens sjätte raka utan seger. Även fast Leicester inte tippades direkt högt inför säsongen av egentligen någon, så kan jag inte se hur laget ska kunna vända trenden i nuläget? Läget i laget är inte stabilt ekonomiskt heller, då corona-tiden kostade föreningen extrema smällar i diverse flygbolag. När sedan lagets kanske bäste spelare, Kasper Schmeichel lämnade för Nice innan säsongen så har tyvärr ej ersättarna varit av någon vidare klass.

Med ett ihåligt försvar, där bland annat Fofana lämnat så lär det bli åka av och Leicester långa saknad av en seger i protokollet lär få vänta även efter denna omgång!

Ett hemmalag i harmoni

Om det råder tveksamheter i bortalaget så är det helt andra tongångar hos hemmalaget Brighton, där Graham Potter, trots tapp av flera tongivande spelare, fortsätter med ett självförtroende i sitt coachande och det med goda resultat. Ett Brighton med spelare som Danny Welbeck, Leandro Trossard och lagets hittills bäste målskytt i Pascal Gross ser bättre ut än tidigare år.

Just hemma på Falmer Stadium trivs laget riktigt bra och jag blir inte förvånade om laget hamnar på den övre halvan när vi summerar säsongen tillslut. Mot ligans sämsta lag för dagen så tycker jag oddset är riktigt bra och blir väldigt förvånad om fiskmåsarna ej plockar hem samtliga tre poäng denna söndag!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Hårt jobbande hemmalag som springer kopiöstLeicesters bedrövliga försvarsspelUppgivenheten lyser i bortalaget

Spelet

Jag spelar att Brighton vinner matchen till fina 1,83x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Brighton vinner matchen på Bet365