Speltips: Brighton – Manchester U 7/5 “Målkalas väntas!”

Speltips: Brighton - Manchester U 7/5 "Målkalas väntas!"

David Dabeskovic

Kvällsmatch i Premier League där Brighton gästas utav Manchester United.

BRIGHTON

Graham Potters Brighton har gjort en stark säsong och lär sluta på den övre halvan av tabellen. Just nu ligger man nia i ligan på 44 poäng. Hemmalaget kommer från en stark 3-0-seger borta mot Wolves och brukar höja sig när högkapabelt motstånd står på andra sidan. Brighton spelade väldigt bra i den matchen och kommer göra det svårt för Man United.

Jag gillar verkligen Brightons spelstil som anfaller mycket och går på offensiven och inte bara parkerar bussen framför sitt mål. Man har ett bra lag med spelare som Danny Welbeck, Neal Maupay och Yves Bissouma som jag tycker har varit riktigt bra denna säsong. Brighton lär ju inte vika ner sig här och vill sätta käppar i hjulet för ett ojämnt United.

MANCHESTER U

Manchester United tog en efterlängtad seger mot Brentford i måndags med 3-0 och ser därmed ut att sluta sexa i Premier League. Ett stort misslyckande givetvis och säsongen vill bara glömmas för alla med United-hjärta. Matchen mot Brentford var en rätt jämn match där spetsen och kvaliteten att avsluta egentligen var den enda skillnaden i matchen.

United kommer få problem att lösa pressen och hitta lösningar med bollen längs marken som de haft stora problem med under hela säsongen. Framåt så har de Ronaldo som oftast har räddat poäng åt United som i mötet mot Chelsea. Men jag tror man lär gå stenhårt för en seger här och med Ronaldo i målform och Elanga som imponerat stort, så är det inte en omöjlighet.

ANALYS

Jag tror vi lär få sen en fartfylld match där båda lagen vill vinna den här matchen. Tror inte något av lagen är nöjda med ett kryss här. Framåt är båda lagen vassa offensivt och jag tror detta blir en målrik historia. De senast 7 av 8 inbördesmötena har gått över 2,5 mål. Det tror jag det gör även denna kväll.

SPELTIPS

Mitt spel blir över 2.5 mål i matchen. 5U @1.96 LeoVegas.

Lycka till vid rygg!

Davids_betting

Spela Över 2.5 mål i matchen på LeoVegas