Speltips: Cadiz – Real Madrid 15/5 “Cadiz går för seger”

Speltips: Cadiz - Real Madrid 15/5 "Cadiz går för seger"

Sanels Hörna

Cadiz möter mästarna Real Madrid i kvällens match i La Liga. Cadiz behöver gå för seger i denna svåra match mot redan korade mästarna Madrid. Jag tror på ett offensivt hemmalag och lirar Cadiz att få över 5.5 hörnor till oddset 3.30 på Betfair.

Cadiz

Med två omgångar kvar av La Liga ligger Cadiz endast två poäng över nedflyttning. Det är av yttersta vikt att laget är fokuserade i de återstående matcherna och löser poäng för att klara nytt kontrakt. Ikväll möter man en normalt svår motståndare i mästarlaget från Madrid. Dock ska det sägas att Real som inte har något att spela för väljer att vila många nyckelspelare. Ex på några som ej kommer till spel är Modric, Benzema, Vinicius Jr mfl. Det får mig att tro att initiativet kommer att svänga en aning till hemmalagets fördel som bör ha mer boll och anfall än om Real gick för en seger. Hemmalaget har sett bra ut på sistone och löst massvis med hörnor. Bara i sina två senaste matcher har man klarat hela 20 hörnor. Ikväll bör man klara minst 6 st mot ett reservbetonat Real Madrid.

Real Madrid

Real som redan vunnit La Liga gör ikväll helt rätt i att inte ställa upp sin starkaste elva. Här gäller det att vara smarta och vila spelare till den kommande CL finalen som väntar längre fram. Nya spelare kommer att få lite speltid och det bör råda viss brist på motivation. Det vore ologiskt om Real var 100% påkopplade ikväll i hopp om att knäppa hemmalaget på näsan. Ett hemmalag som kämpar om nytt kontrakt. Jag tror att vi får se ett lojt med ändå skickligt Real ikväll som gör en okej match men släpper till betydligt mer än man är van vid. GL!

Spela Cadiz över 5.5 hörnor på Betfair