Speltips: Cameron Norrie – Karen Khachanov 27/5 “Dags för Cameron…

Speltips: Cameron Norrie - Karen Khachanov 27/5 "Dags för Cameron…

SpelTorsten

Kommer längre rek under morgondagen. Det är inget snack om att Norrie är favorit i detta möte och vann ganska enkelt när de möttes på grus för ett år sedan.

Norrie är den mycket bättre grusspelaren så jag är beredd att kliva på ett handikapp spel här. Sitter förhoppningsvis även om Norrie slarvar bort ett set.
Han är i stor form om dagen och kommer in till Roland Garros med turnerings vinst i Lyon veckan innan och har vunnit 12 av sina 14 senaste på grus.
Jag delar detta spel redan nu då linan mest troligt kommer flyttas till -4.5 så vi slår till redan nu då denna match spelas på fredag och är den tredje rundan av franska öppna.

SPELET

Cameron Norrie -3.5 games5/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Cameron Norrie -3.5 games på LeoVegas