Speltips: Casper Ruud – Emil Ruusuvuori 26/5 “Skev lina som måste…

Speltips: Casper Ruud - Emil Ruusuvuori 26/5 "Skev lina som måste…

SpelTorsten

Här vet jag inte hur Pinnacle tänkte och det måste utnyttjas, linan ligger mycket högre än vad den ska kontra oddset och övriga spel på matchen.

Det är inget snack om vem som vinner denna matchen, den fenomenala norrmannen Casper Ruud är en av de absolut bästa grusspelarna i världen samtidigt som finnländaren Emil Ruusuvuori inte är någon större grusspelare och har sina framgångar på hårt underlag. Norrmanen är stor favort i detta möte så något spel på honom som vinnare finner jag inte intressant, inte heller något handikapp spel eller att han vinner 3-0 (vilket jag tror han gör). Men här måste vi utnyttja det felsatta oddset på antal games som Ruusuvuori vinner. Just nu får vi alltså att Ruusuvuori vinner mindre än 16 games till 1.78 vilket är helt absurt.

EXKLUSIVT PÅ PINNACLE: Över 35 games asiatiskt handikapp vilket innebär att vi vinner om det passerar 36 games och pengarna tillbaka på exakt 35.

Mikael Ymer kom till Paris med ett mediokert match facit på sju raka förluster. Det syntes inte mot australiensaren James Duckworth som han vann enkelt mot i raka set.

Här kan jag tycka att det finns ett spelvärde på våran svenska deltagare i turneringen då Ymer har en tendens att prestera hyffsat i Grand Slams och brukar inte allt för sällan vinna som underdog samtidigt som han förlorar som favorit. Personligen spelar jag inte på vinster i någon av Ymer brödernas matcher och det gör vi inte heller här utan koncentrerar oss på överspelet.

Tycker linan är låg och när jag tänker mig att det kommer bli en jämnare match än oddset säger så är spelet givet. Går denna match fyra set så är det stor chans att spelet sitter och det tror jag absolut den kommer göra. Jag kan inte se hur någon här ska ta och sopa den andra av banan och vinna 3-0.
Med tanke på Ymers första match där han sopade banan av Duckworth och bara släppte två breakbollar på tre set så är chanserna goda att han faktiskt kan ta ett set av Evans. Ymer servade riktigt bra första matchen och spelade fokuserat och blir inte alls förvånad om han drar det längsta strået under torsdagen och vinner detta möte. Mest troligt i en svettig fem setare som blir en riktig rysare.

SPELET

Över 35 games (asiatiskt handikapp)6/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Över 35 games (asiatiskt handikapp) på Pinnacle