Speltips: Casper Ruud – Holger Rune 1/6 “Historisk match för Norge &…

Speltips: Casper Ruud - Holger Rune 1/6 "Historisk match för Norge &…

SpelTorsten

För första gången har Norge & Danmark en spelare i kvartsfinal i Roland Garros och de möter varandra.
Den 19-åriga Holger Rune skrällde ordentligt och vann över finaltippade greken Stefanos Tsitsipas relativt enkelt med 3-1 samtidigt som Rune vann efter lite strul mot Polacken Hubert Hurkacz med 3-1.

Det är alltså en stor dag för våra nordiska grannar och det kan vi förstå, medans Sverige har varit en stormakt inom tennis och radat upp Grand Slam segrar genom tiderna så har båda våra nordiska grannar gått om Sverige på tenniskartan och ska nu göra upp om en semifinalplats.

Vi avslutade Maj månad med ett maxbet i matchen Zverev – Alcaraz och vi får hoppas att Juni fortsätter i samma takt.

Casper Ruud är utan tvekan den bättre tennisspelaren men den unga dansken är inte långt efter på sin bästa dag. Jag håller ner insatsen då jag inte är helt 100% vem som gynnas av kvällsmatchen där gruset är tyngre och spelet går långsammare. Jag är inne på att Ruuds enorma topspinn ger mer fördel än Runes flata slag.
Ruud har vunnit mer matcher på grus och är den bättre grusspelaren men Rune har verkligen visat att han har i toppen att göra. Samtidigt så plågas den unga dansken av kramper här och där under vissa matcher och fick faktiskt ta en lång medicinsk timeout tidigare i turneringen och tejpade benet. Det märktes inte av mot Tsitisipas men när det blir tyngre grus på kvällstid så kan det bli jobbigt för honom.

Dessa har möts tre gånger senaste året där Ruud vunnit alla 2-0 och samtliga var på grus. Men varje match har Rune kommit närmare och närmare.
Senast möttes de för sex veckor sedan där Rune pressade Ruud in i det sista men norrmannen vann till slut 7-5, 7-6, men det var en jämn match där båda hade fem break bollar emot sig men det var Ruud som var den mer effektiva. Nu är det femsetare och här ska Ruud vinna minst 3-1 kan man tycka och handikapp spelet borde sitta.

SPELET

Casper Ruud -3.5 games5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Casper Ruud -3,5 games på Pinnacle