Speltips: Casper Ruud – Lorenzo Sonego 28/5 “Vi fortsätter med Ruud…

Speltips: Casper Ruud - Lorenzo Sonego 28/5 "Vi fortsätter med Ruud…

SpelTorsten

Norrmannen Casper Ruud har kommit till tredje rundan av Roland Garros för fjärde året i rad och detta år kommer han nå den fjärde. Bra lottning och i sitt livs form kommer han sopa banan av italienaren Lorenzo Sonego,

Förra spelet med Ruud satt enkelt, var inte ens nära linan som Pinnacle gav oss och jag ser för mig en liknande match nu även om Lorenzo är snäppet vassare på grus än Ruusuvuori så är han långt bakom Ruuds kapacitet. Här väljer jag inte att gå på underspel hos Ruuds motståndare utan för hela matchen.
Med denna lina (U35.5) har vi råd med både ett tie break och tom att Ruud tappar ett set vilket jag inte tror. Han har varit riktigt bra i de matcher han spelat och kommer från en turneringsvinst i Geneve där han försvarade titeln veckan innan Roland Garros.

Som vanligt är det Pinnacle som ligger högst på denna lina och ett bolag man bör ha när man spelar på tennis.

Lorenzo Sonego är en utpräglad grusspecialist precis som Ruud men det är några nivåers skillnad mellan dem och detta är en Match Ruud ska vinna bekvämt.
Den 27-åriga italienaren från Turin har en bra serve och en kraftfull forehand som kan pressa Ruud de första seten men i övrigt ska det inte vara några problem för den unga norrmannen att växla upp och vinna i raka set (ger lite över 2 gånger pengarna), men jag väljer att säkra med underspelet där vi faktiskt har råd att tappa ett set då jag är helt övertygad om att Ruud kommer få tillräckligt många chanser i minst två av seten att han kan vinna 6-1 & 6-2 i något. Det är första set som blir helt avgörande för sen går Ruud på autopilot och har löst gåtan Lorenzo.

Casper Ruud har goda möjligheter att nå final, i en eventuell kvartsfinal möter han fenomenala greken Stefanos Tsitsipas som haft tuffa matcher så långt i turneringen och tar han sig dit är finalen som sagt inte långt borta. Han har redan slagit greken på grus. I övrigt så är denna sida av turneringen mycket lättare än den andra halvan där de tre största favoriterna befinner sig (Djokovic, Nadal & Alcaraz). Ruud ska alltså inte ha några som helst problem att ta sig till fjärde rundan och jag kör helt enkelt på underspelet här.

SPELET

Under 35.5 games5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Under 35.5 games på Pinnacle