Speltips: Casper Ruud – Marin Cilic 3/6 “Ska vi få se en norsk…

Speltips: Casper Ruud - Marin Cilic 3/6 "Ska vi få se en norsk…

SpelTorsten

Casper Ruud vann inte helt enkelt mot danska superlöftet, 19-åriga Holger Rune. Det vart 3-1 till slut med norrmannen hade problem ett tag i mitten av matchen.

Casper Ruud dominerade första set men i mitten på andra hittade Rune spelet och Ruud fick problem att ställa om men hittade till slut sitt eget spel och knäckte dansken. Det blev 3-1 till slut och vårat handikapp spel satt enkelt. Nu är det dags för semifinal och mot förra världstrean på andra sidan nätet, nämligen kroaten Marin Cilic. Den 33-åriga kroaten spelar sin bästa tennis på länge och har verkligen imponerat så långt i turneringen.

Här tar det dock stopp då Casper Ruud är en mycket bättre tennisspelare om dagen och kommer nå sin första Grand Slam final. Medans Cilic fick svettas i en riktigt jämn kvartsfinal mot ryssan Andrey Rublev som gick hela vägen till tie break i femte avgörande så var Casper Ruud knappt svettig efter sin match.

Båda har vilat hela torsdagen men tror att den 10 år yngre norrmannen kommer köra över Cilic. Visst har den storservande kroaten bra kraft och tryck i slagen men kan inte se hur han ska kunna stå emot Ruuds forehand när han sätter upp tempot.

Visst kan Cilic stå emot bra första seten och kanske vinna ett tie break men när Ruud har hittat flytet och knäckt gåtan Cilic så är det bara en väg att gå. 3-1 i set till Ruud och våran lina bör sitta relativt enkelt.

SPELET

Casper Ruud -3.5 games6/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Casper Ruud -3,5 games på Pinnacle