Speltips: Chelsea – FC Salzburg 14/9 “Måstematch för Chelsea!”

Speltips: Chelsea - FC Salzburg 14/9 "Måstematch för Chelsea!"

Stenberg

Hallå i stugan!

Blickarna riktas mot Champions Leauge denna onsdag och vi beger oss denna gång till Stamford Bridge för mötet mellan Chelsea – FC Salzburg!

Let´s Go!

Vilken match nye tränaren och svenskbekantingen Graham Potter får direkt i sin debut för Chelsea. Champions League och dags för snabb revansch efter missräkningen i premiären mot Dinamo Zagreb som slutade i förlust med 1-0. Rubrikerna dagen efter var inte nådiga i tidningarna och allt skrevs upp som “Fiaskot i Zagreb” och räckte inte detta så sparkades även tränaren Tuchel omgående!

Det ryktades om kraftig turbulens inom laget och det fanns tydligheter till att Tuchel tappat truppen helt och det här resultatet blev nog droppen som fick bägaren att rinna över.

Graham Potter blev mannen som värvades in för att rädda skutan och jag älskar verkligen denna värvning och ser fram emot att se vad han kan åstadkomma med miljardbygget. Det lär bli full fart omgående för här får inget gå till spillo och ytterligare ett poängtapp i gruppspelet skulle innebära en enorm uppförsbacke föra att ta sig vidare till slutspelet. Uppgiften här hemma i London mot Salzburg kunde inte bli så mycket bättre, eller?

Otrolig målstatistik hos Österrikarna!

Salzburg då?

Laget inledde med en vass poäng hemma mot Milan i premiären och går som vanligt bra i Österrikiska Bundesliga och toppar tabellen efter sju segrar och en förlust på sina åtta inledande matcher. Laget har nu gjort mål i hela 32, TRETTIOTVÅ raka matcher och vilket är otroligt starka papper enligt mig. Österrikarna bidrar med en riktigt vass offensiv med framförallt brasilianaren Fernando och schweizaren Noah Okafor framåt som tillsammans stått för nio mål på lagets åtta senaste.

Senast lagen möttes var 2019 och då slutade matchen hela 5-3 till Chelsea och jag räknar med målgaranti hos båda lagen även denna kväll!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Salzburgs enorma målstatistikBåda lagen kommer bjuda på en offensiv fotbollChelsea måste framåt

Spelet

Jag spelar att båda lagen gör mål till 1,75x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Båda lagen gör mål på Bet365