Speltips: Chelsea – Tottenham 14/8 “Ett stormande Spurs skapar…

Speltips: Chelsea - Tottenham 14/8 "Ett stormande Spurs skapar…

DannesTips

Antonio Contes lagbygge Tottenham Hot Spurs åker den lilla biten till Stamford Bridge för möte mot Chelsea. Givetvis två lag som tillhör toppskiktet och som med intressanta nyförvärv kommer kriga om Champions Leagueplatser och kanske till och med ligatiteln. Jag lägger ett hörnspel på ett skapande Tottenham och räknar med action i London på söndag.

Ja Conte har pusslat ihop ett intressant lagbygge i årets Tottenham. Svenska Dejan Kulusevski huserar i och för sig redan sedan förra säsongen på flanken i Spurs. Intressant värvning är Richarlison som är ny från Everton, Yves Bissouma från Brighton etc.
Men stommen i Spurs är som sagt intakt med Kane, Son, Dier, Davies, Höjberg – det är mest (om den italienska coachen får ursäkta) ’finjusteringar’.

Spelidé

Tottenham skapade i premiären 10 stycken hörnor mot Southampton. Det kommer bli en jämnare match än de klara 58% av possession som Tottenham hade mot Saints.
Men Tottenham har visat att de klarar att föra spelet och skapa chanser.
Och sedan har de det sylvassa vapnet i att slå lagdelar och på kanter nå Son eller Kulusevski för kontringar. Laget skjuter också mycket vilket talar för vårat hörnspel – hela 8 skott på mål blev det senast hemma.
I en toppmatch så spelar fasta situationer en stor roll och jag tror vi kan se ett Spurs som går hårt för dem.

Över 4,5 hörnor för Tottenham spelas med 5 Units hos Unibet.

Spela Tottenham över 4,5 hörnor på Unibet