Speltips: Clermont – Angers 24/4 “Ångestfylld sexpoängsmatch i Ligue…

Speltips: Clermont - Angers 24/4 "Ångestfylld sexpoängsmatch i Ligue…

Sanels Hörna

Nykomlingen Clermont tar idag emot Angers i en viktigt match i bottenstriden av Ligue 1. Lagen har 1 respektive 3 poäng ner till negativt kval, en position de gärna vill undvika. Jag tror att det hänger mycket ångest över lagen och att det kan återspegla sig i dagens match. Kort spelas där domaren gärna får visa över 5.5 kort till oddset 3.55 på Unibet.

Clermont har efter en pigg start på säsongen tappat farten. Mycket kan skyllas på ett dystert skadeläge som följt laget igenom senare delar av säsongen. Nu möter man åter ett lag som själva måste se till att de får med sig ett positivt resultat. Clermont fick i den senaste ångestmatchen i förra veckan hela 6 kort på egen hand. En match som innehöll 2 utvisningar. Jag tror inte att denna match blir lika stökig men att det absolut kommer att smälla. Med så mycket på spel tror jag att lagen ger absolut allt för att knipa alla möjliga poäng.

Angers som jag brukar gilla i den franska ligan har på något lustigt sätt försatt sig i knipa. Laget som normalt spelar en fin fotboll har haft väldigt svårt att spela in poäng och ligger nu endast 3p över strecket. Något måste åtgärdas akut om det inte ska bli riktigt svettigt i slutspurten. Nu ställs man mot en direkt bottenkonkurrent och jag tror inte att Angers kommer att skyla några medel för att få med sig poäng och fortsatt hålla Clermont bakom sig. Jag förväntar mig en klassisk ångestmatch med kort som utfall. GL!

Spela Över 5.5 kort på Unibet